headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hieronder vind je onze bouwstenen voor je maatwerkreis naar Suriname! Deze reisblokken zijn meestal een paar dagen lang, door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, en ze te combineren zoals jij dat wenst, maak je eenvoudig je eigen Suriname reis op maat!


8 bouwstenen

Easy Landing Paramaribo

3 dagen, 2 nachten

€ 115,- p.p.

Een goed begin van je reis. Op het vliegveld word je opgewacht door onze chauffeur die je naar het hotel nabij het centrum van Paramaribo brengt, waar je 2 nachten verblijft.

lees verder »

Fly-drive: Langs de kust van west Suriname

3 dagen, 2 nachten

€ 209,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen rij je zelf per huurauto van Paramaribo naar Nieuw Nickerie, waar je een excursie naar het natuurreservaat Bigi Pan maakt, op zoek naar de rode Ibis.

lees verder »

Fly-drive: Nieuw-Nickerie en de Surinamerivier

4 dagen, 3 nachten

€ 319,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen reis je per huurauto van Paramaribo naar Nieuw Nickerie, waar je het natuurreservaat Bigi Pan bezoekt. Hierna reis je naar het Overbridge River Resort, midden in de jungle aan de Surinamerivier.

lees verder »

De jungle van Awarradam

5 dagen, 4 nachten

€ 629,- p.p.

Je reist per vliegtuig & boot naar Awarradam, een eiland bij een stroomversnelling in de rivier in de jungle. Hier kun je zwemmen, wandelen & boottochten maken naar traditionele dorpen in de omgeving. De bewoners zijn afstammelingen van Marrons en werkelijk zeer gastvrij! Je wordt met luid gezang en een dikke omhelzing in hun lodge onthaald.

lees verder »

Naar de groene jungle van Palumeu

5 dagen, 4 nachten

€ 629,- p.p.

Ontdek het ongerepte Amazoneregenwoud bij Palumeu! Je wandelt, kijkt, luistert en leert van alles over dit gebied, en je overnacht in een houten huisje met veranda direct aan de rivier! De Palumeu Lodge ligt vlakbij het indiaanse dorp Palumeu.

lees verder »

Palumeu & Awarradam: een week in de jungle

8 dagen, 7 nachten

€ 1259,- p.p.

Deze bouwsteen is een combinatie van twee prachtige dorpen diep verscholen in het Amazone regenwoud; Palumeu en Awarradam. Leer de lokale bevolking kennen, de flora en fauna van het gebied en maak af en toe een duik in de verkoelende rivier.

lees verder »

Galibi: zeeschildpadden-avontuur aan de rivier

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 245,- p.p.

Vanuit Paramaribo reis je per bus en boot naar Galibi, aan de Marowijne rivier. In het zeeschildpadden-seizoen (februari tot augustus), breng je een bezoek aan de zeeschildpadden die hier komen om hun nesten te graven en eieren te leggen. Je overnacht in Christiaankondre; een traditioneel indiaans dorp met een prachtig strand!

lees verder »

Kasikasima jungle-trekking

8 dagen, 7 nachten

€ 875,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen vlieg je eerst naar Palumeu, dan maak je een 5-daagse trekking door de Amazone. Je begint met een fantastische boottocht en maakt een spectaculaire trekking naar de ‘top of the world’ van het Amazone regenwoud.

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 1 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!