headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Naar de groene jungle van Palumeu

Paramaribo - Palumeu - Paramaribo

5 dagen, 4 nachten

Prijs € 635,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Een bijzondere ervaring midden in de Amazone! Palumeu is alleen bereikbaar per binnenlandse vlucht in een klein propeller vliegtuig. De vlucht naar het binnenland alleen al is de moeite waard: vanuit de lucht is het uitzicht werkelijk prachtig! Tijdens deze bouwsteen in de jungle van Palumeu maak je een wandeling naar de top van de Potihill, waar je fantastisch uitzicht hebt over de boomtoppen.

 

Ook breng je een bezoek aan de Mabuka stroomversnelling en leer je alles over de flora en fauna van dit gebied. Je overnacht aan de rivier in een houten huisje met mooie veranda. In de rivier kun je een verkoelende duik nemen. De Palumeu Lodge ligt enkele honderden meters van het indiaanse dorp Palumeu, dat je tijdens het verblijf ook zult bezoeken. De Indiaanse bevolking hier is zeer authentiek en enigszins schuw om kennis te maken met de bezoekers van de lodge.

 


Maandag: vlucht vanaf Paramaribo naar Palumeu, accommodatie
Dinsdag: Palumeu, excursies, accommodatie
Woensdag: Palumeu, excursies, accommodatie
Donderdag: Palumeu, excursies, accommodatie
Vrijdag: vlucht van Palumeu naar Paramaribo, einde bouwsteen

 

of

 

Vrijdag: vlucht vanaf Paramaribo naar Palumeu, accommodatie
Zaterdag: Palumeu, excursies, accommodatie
Zondag:  Palumeu, excursies, accommodatie
Maandag: vlucht van Palumeu naar Paramaribo, einde bouwsteen

Prijs € 635,- p.p.

Inbegrepen: 3 of 4overnachtingen in cabanas, transfers met vliegtuig en boot, Nederlandssprekende gids, maaltijden vanaf de lunch op dag 1 tot en met lunch op dag 4 of 5 inclusief sapjes, koffie en thee en alle excursies vanuit de lodge

 

Niet inbegrepen: transfer van & naar het vliegveld in Paramaribo, alcoholische drankjes en frisdranken, fooien en persoonlijke uitgaven

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode SRJ020: bij 4 dagen
Reiscode SRJ021: bij 5 dagen

 

Periode: gehele jaar

 

Suggestie: OutSight biedt je de keuze uit twee verschillende bestemmingen in het binnenland: Palumeu en Awarradam. Indien je genoeg tijd hebt kun je natuurlijk de meest uitgebreide bouwsteen boeken waarbij je Palumeu en Awarradam allebei bezoekt! Wanneer je beide lodges combineert vlieg je direct van de ene lodge naar de andere, en hoef je dus niet tussendoor terug naar Paramaribo!

 

Ben je heel sportief en wil je graag nog meer avontuur tijdens je reis? Kies dan voor de bouwsteen naar het binnenland van Palumeu inclusief een trekking naar Kasikasima!

 

 

Suriname-Palumeu-bordTijdens je verblijf in Palumeu verblijf je in de Palumeu Jungle Lodge.

 

De slaapplaatsen bevinden zich in cabañas; houten indianenhutten op palen, die voorzien zijn van muskietennetten. Eenvoudig, maar de sfeer is onvergetelijk!  De houten huisjes liggen direct aan de rivier. Vanaf je houten veranda met zitje, heb je een prachtig uitzicht over de rivier en de ondergaande zon. Er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie (zonnepanelen). Gasten kunnen in de recreatie ruimte tot 11.00 uur diverse apparaten opladen (camera, telefoon etc).

 

Lees hier meer over de lodge in Palumeu, en eventueel ook  de algemene informatie over onze hotels in Suriname.

Na een vlucht van ongeveer een uur vanuit Paramaribo arriveer je in Palumeu. Je ontdekt het ongerepte Amazone regenwoud in het gebied van de Trio- en Wajana indianen en verblijft in de Jungle Lodge Palumeu aan de Tapanahony rivier. Een stevige wandeling naar de top van Potihill, een bezoek aan de Mabuka stroomversnelling en informatie over flora, fauna en cultuur van het gebied zijn gezamenlijk een waarborg voor een leerzaam en recreatief verblijf in een van de meest ongerepte gebieden op aarde.

 

De houten huisjes, met twee kamers per gebouwtje, liggen direct aan de rivier. Vanaf je houten veranda met zitje, heb je een prachtig uitzicht over de rivier en de ondergaande zon. Vanaf de steiger kun je zo het frisse water induiken, een betere manier om ’s morgens wakker te worden is er niet! Je overnacht in eenvoudige hutten zonder elektriciteit met een eigen douche/toilet, de sfeer is onvergetelijk!

 

Prijs € 635,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 1 rondreizen »
Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider