headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Fly-drive: Nieuw-Nickerie en de Surinamerivier

Paramaribo - Nieuw Nickerie – Overbridge - Paramaribo

4 dagen, 3 nachten

Prijs € 415,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Ontdek het westen van Suriname! Je rijdt zelf per huurauto van Paramaribo naar Nieuw-Nickerie, waar je 2 nachten verblijft. Hier maak je een excursie naar Bigi Pan, een schitterend moerasachtig natuurreservaat. De volgende dag reis je naar Overbridge. Je overnacht in een resort bij Overbridge, in de jungle en aan de Surinamerivier! Je kunt hier van de omgeving genieten en lekker zwemmen in de rivier.


Dag 1: vertrek per auto vanuit Paramaribo, overnachting in Nieuw Nickerie
Dag 2: excursie naar Bigi Pan met lokale gids (08.00 tot 13.00), overnachting in Nieuw Nickerie
Dag 3: richting Paramaribo, overnachting in Overbridge
Dag 4: terugreis per auto naar Paramaribo, inleveren van de auto in Paramaribo

Prijs € 415,- p.p.

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt, in Overbridge hotelovernachting op basis van logies, 4 dagen autohuur categorie Full Size (Nissan Teana / Mitsubishi Galant of gelijkwaardig), onbeperkt aantal kilometers en WA verzekering, Bigi Pan-excursie inclusief lunch (minimum aantal personen 2) en een globale kaart van Suriname

 

Niet inbegrepen: ‘Utility Fee’ Nickerie (ca. 4 USD per nacht) & Overbridge (circa €5 per nacht),  overige maaltijden, entreegelden, fooien,een wegen kaart van Suriname (lokaal te koop in Paramaribo bij boekhandel Vaco)

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: SRP020

 

Let op: lees ook de voorwaarden autohuur Suriname.

Suriname-Overbridge, huisjeIn de steden Paramaribo en Nickerie gebruiken we standaard middenklasse hotels met eigen douche en toilet op de kamer, in de meeste hotels is het ontbijt inbegrepen. In Paramaribo kun je kiezen uit verschillende hotels in diverse prijsklassen.

 

In Overbridge overnacht je in een relaxed resort aan de Suriname-rivier.

 

Lees hier meer over onze hotels in Paramaribo, de lodge in Overbridge, en ook de algemene informatie over onze hotels in Suriname.

Suriname-onderwegIn deze individuele autorondreis maak je kennis met het westelijke deel van Suriname en het Overbridge River Resort in het oerwoud van Suriname. Je vertrekt vanuit Paramaribo over de interessante Oost-West verbinding naar Nieuw Nickerie. Langzaam verandert het landschap, hoge palmen maken plaats voor polders. Alleen zie je hier geen koeien op de akkers, maar wordt er rijst verbouwd.

 

Je passeert dorpjes met bekende namen zoals Groningen en Wageningen. Nieuw Nickerie is de tweede stad van Suriname. Dwars door de stad loopt een kanaal, waar vroeger het drinkwater uit gewonnen werd. Breng in Nickerie zeker een bezoekje aan de markt en de Zeedijk. Overnachting in hotel Residence Inn Nickerie.

 

De volgende dag maak je een excursie naar het prachtige Bigi Pan beheersgebied. Dit natuurreservaat met een oppervlakte van bijna 70.000 hectare strekt zich uit langs de noordwest kust van Suriname. Bigi Pan is één van de belangrijkste broedplaatsen van de rode Ibis en vele andere vogels. Overnachting weer in hotel Residence Inn Nickerie. De volgende reis je terug naar Paramaribo.

 

Op ongeveer een uur rijden van Paramaribo ligt het Overbridge River Resort. Het resort ligt midden in het ongerepte oerwoud, aan de oever van de Suriname rivier. Hier ben je in de pure ongerepte wildernis, waar de rust en stilte alleen nog wordt onderbroken door het gezang van de vogels, het kwaken van de kikkers en soms het gebrul van de apen. Overnachting in `junior cabana`. De volgende dag kan je nog genieten van de omgeving of lekker zwemmen in de rivier. In de middag rijd je weer terug naar Paramaribo waar je de auto inlevert.

Prijs € 415,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 1 rondreizen »
Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider