headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

We zijn weer terug na de geweldige reis naar Suriname, door jullie georganiseerd. En we zijn weer super tevreden.

 

Dag Saskia en de anderen die ons geholpen hebben met de reis naar Suriname. We zijn weer terug na de geweldige reis naar Suriname, door jullie georganiseerd. En we zijn weer super tevreden.

Eerst maar enkele facetten waarop jullie niet zoveel invloed hadden: leuke groep in Awarradam en droog weer.

 

Dan de geplande faciliteiten. Het Eco resort is meer dan mooi. Geen enkele opmerking. Het zwembad werd niet tot nauwelijks gebruikt, valt in het niet bij de zwembaden bij de andere beide hotels. Dit hotel is dus aanrader. Mooi is de eetgelegenheid onder een overkapping van hout zonder muren. Heerlijke keuken, normale prijs.

 

Bureau Metz, dat de jungletocht naar Awarradam heeft georganiseerd is een top bureau. Alles erg goed in orde, slim personeel, goede gidsen. Klein puntje is dat we alle gegevens voor deze trip in een map pas kregen van de balie van het hotel toen we vol vragen in het busje stapte, op weg naar Awarradam. Ze waren vergeten die ons te geven bij het inchecken in het hotel. Maar goed, dat kan gebeuren. Awarradam is prima. Primitief en toch compleet. Heerlijke vlucht van een uur met Gumair, prima geregeld. Heerlijk varen over de rivier met korjalen, groot feest.

 

Even een aparte ervaring: toen we terugvlogen liet ik stom genoeg mijn rugzak met paspoorten, creditcards en andere onmisbare zaken bij de vertrekpost staan. Halverwege de vlucht bemerkte ik dat pas. Metz heeft direct de beheerder van de airstrip gebeld in de jungle, die de tas vond en heeft opgeborgen (was vrijdag). Maandag pas zou er een andere vliegtuig landen!!!! Gelukkig nog contant geld op zak. Metz heeft er alles aan gedaan de tas maandag in het vliegtuig te krijgen, het nog eens gecontroleerd en mij gebeld dat de tas aan bood was. Gelukkig prima afgelopen en nauwelijks hinder van de gebeurtenis gehad. Ook dankzij Metz. dienstbare club.

 

Opvallende dingetjes van Suriname die mogelijk in jullie informatie kan:

– paspoortcontrole bij binnenkomst duurt heel lang. Er komen in één keer honderden mensen uit de Jumbo van KLM. De laatsten die aansluiten staan bijna 2 uur !! in de rij. Frequente reizigers meldden mij dat dat normaal is.

– lange tocht van vliegveld Zanderij naar hotel, bijna 2 uur. Het verkeer is heel druk en de wegen allemaal smal. Dus het duurde 4 uur voor je van vliegtuigaankomst in het hotel  bent. Handig om te weten, wat eten en drinken bij hand houden.

– pinautomaten zijn schaars. Er is een goed functionerende tegenover hotel Royal, naast het bekende cafe t Vat, ongeveer 500 meter lopen vanaf Eco resort.

– je kunt ook heel makkelijk betalen met euro’s, rekenen ze gewoon om.

 

We hebben enorm genoten van de warmte en de aardige mensen. Prima programma gehad.  Ik dank jullie, mede namens mijn dochter Loes voor jullie hulp.

 

Ik heb jullie organisatie bij diverse mensen aanbevolen. Jullie zijn een prima club.

— Bert en Loes, Nijmegen - Suriname

Een ervaring rijker, bedankt voor alles!

 

Prima ervaring!! Reis erg vaak aan laten passen, maar continue werd er weer meegedacht, erg prettig. Het was echt geweldig!! Mooier dan we ooit hadden verwacht………en enorm goed weer gehad!

 

Een ervaring rijker, bedankt voor alles!

— Ellen en Monique - Patagonie

Contact
close slider